Актуално

Страница 1 of 20

Уведомление до членове на Осигурителна Каса "АДВОКАТ" при Адвокаткса колегия - гр. София

18.09.2023

            „БИСОФТ“ ЕООД уведомява всички адвокати - членове на Осигурителна каса „АДВОКАТ“ при Адвокатска колегия – гр. София, че поради неплащане от страна на ОК „АДВОКАТ“ на задълженията си по сключен с „БИСОФТ“ ЕООД, Договор №42/07.11.2008 год. за абонамент и поддържка на софтуерна система „BARKEEPER“ за управление на дейността в Осигурителна каса „АДВОКАТ“ при Адвокатска колегия – гр. София, за периода м.10.2020 год. – 11.09.2023 год., считано от 07.00 часа на 12.09.2023 год. „БИСОФТ“ ЕООД преустанови правото на ОК „АДВОКАТ“ да ползва системата. Сумите за процесния период са предмет на две висящи съдебни производства.

            С оглед обстоятелството, че чрез горепосочената система се заплащат от адвокатите – членове на ОК „АДВОКАТ“ при АК-София, осигурителни вноски към НАП и членски внос към касата, при възникнали въпроси относно това обстоятелство следва да се обръщате към ОК „АДВОКАТ“.

           

            „БИСОФТ“ ЕООД изказва искреното си желание за нормализиране на отношенията с Осигурителна каса „АДВОКАТ“ при Адвокатска колегия – гр. София, с оглед интереса на всички адвокати – членове на касата.

Уведомление до членове на Софийска Адвокатска колегия и Осигурителна Каса "АДВОКАТ" София

12.09.2023

    „БИСОФТ“ ЕООД уведомява всички адвокати – членове на Адвокатска колегия - гр. София, както и членове на ОК "АДВОКАТ" София, че софтуерните системи за заплащане на задължения от  адвокатите са спрени, считано от 12.09.2023год., поради спорове със Съвета на АК – гр. София относно авторско право във връзка със статия в Lex News публикувана на 08.09.2023 год. със заглавие:  „Софийската адвокатска колегия с нова система за плащания на задължения“.

 

https://news.lex.bg/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0/

 

    На 11.09.2023 г. "БИСОФТ" ЕООД депозира уведомление в САК, в което ясно уведомява за спирането на системите до изясняване на създалата се ситуация!

    При възникване на въпроси в тази връзка, следва да се обръщате към Ръководството на Адвокатска колегия - гр. София и Ръководството на ОК "АДВОКАТ" София!

Обновяване на сървърна система за "СТОНИСОФТ" ЕООД

11.08.2023

    В сърцето на технологичната еволюция и иновациите, HP PROLIANT DL380 GEN9 се появява като водещо решение за модерните бизнес предизвикателства. С радост обявяваме успешната доставка и монтаж на тази напреднала сървърна компютърна система в „СТОНИСОФТ“ ЕООД , като с това отваряме вратите към по-голяма ефективност, сигурност и иновации.

   HP PROLIANT DL380 GEN9 е сред водещите модели на HP в областта на сървърните решения и се отличава с изключителна производителност. С новото поколение GEN9, тази сървърна система предлага по-мощни процесори, подобрена памет и оптимизирани възможности за съхранение на данни, което го прави идеален за съвременните бизнес нужди.

   Сигурността в онлайн пространството е ключов аспект за всяка компания и организация. HP PROLIANT DL380 GEN9 е с усъвършенствани механизми за защита на данни, както и с опции за криптиране и автентикация, които подобряват сигурността на важната информация.

   Доставката и монтажът на HP PROLIANT DL380 GEN9 са извършени от опитните професионалисти на „БИСОФТ“ ЕООД, гарантиращи, че сървърът е инсталиран и настроен съгласно най-високите стандарти и изисквания. Той представлява не просто техническо решение, а инвестиция в бъдещето на „СТОНИСОФТ“ ЕООД. С HP PROLIANT DL380 GEN9 получават инфраструктура, която е готова да се справи с бъдещите иновации на организацията, като осигурява надеждна и сигурна инфраструктура за дигиталната ера.

 

Подновяване сървърна система за "КРАМИ" ЕООД

23.07.2023

    На 19.07.2023г. бе сключен договор между „КРАМИ“ ЕООД и „БИСОФТ“ ЕООД за доставка и монтаж на оборудване.

    Сървърната компютърна система DELL POWEREDGE T440 вече е подготвена да обогати ефективността и възможностите на счетоводна кантора „КРАМИ“ ЕООД.

    С новите си подобрени функционалности и по-голям капацитет за работа с данни, POWEREDGE T440 обещава да реформира начина на управление и съхранение на информацията. Снабдена с по-надеждни механизми за защита на данните и навигацията в интернет, тази сървърна система осигурява повишена сигурност на важната информация на компанията.

    Доставката и монтажът на Сървърната компютърна система DELL POWEREDGE T440 бе извършена от нашият екип професионални експерти, гарантиращи, че сървърът е инсталиран и настроен правилно за най-добро представяне и използваемост.

   Ние, от „БИСОФТ“ ЕООД се гордеем с предоставянето на висококачествено обслужване, което допринася за успеха на нашите клиенти.

Благодарим от сърце на „КРАМИ“ ЕООД за доверието!

 

Kaspersky Safe Kids

09.06.2023

    Защитете вашето дете в дигиталния свят с помощта на "БИСОФТ" ЕООД и “Kaspersky Safe Kids”!

    Като родител, осигуряването на безопастността за вашето дете в цифровата среда е от съществено значение. Затова ние с удоволствие представяме “Kaspersky Safe Kids” - най-добрият софтуер за родителски контрол, създаден с една цел - да ви даде пълно спокойствие.

    С помощта на универсалното приложение “Kaspersky Safe Kids”, вие можете да ограничите достъпа до неподходящо съдържание, да балансирате времето, което вашето дете прекарва пред екрана, да проследите местоположението и навиците на устройствата и много други полезни функции.

    Нека заедно създадем по-безопасна цифрова среда за нашите деца.

Услуга „ПОС МОДУЛ“

22.05.2023

     В съвременното общество, в което информационните технологии играят все по-значима роля, електронните плащания стават неотменима част от ежедневието ни.

     Екипът от програмисти софтуерни приложения на фирма „БИСОФТ“ ЕООД, разработва „Модул за web базирани системи за картови разплащания през POS Terminal“. Този модул изпълнява важна функция, предоставяйки удобство, сигурност и ефективност при извършването на плащания. Той значително ще оптимизира процеса на картовите разплащания през POS Terminal. 

     В основата на модула е заложено да осигурява и високо ниво на сигурност, благодарение на използваните системи за шифроване. Това гарантира, че потребителските данни и финансовата информация са защитени от неоторизиран достъп и злоупотреби.

     На този етап е разработен драйвър, който да комуникира през порт с POS терминала. Създаден е софтуер, което приема данни от различни типове приложения.

     Данните, които му се подават от външното приложение са тип на плащането, сума и валута. Софтуерът обработва информацията и я изпраща към POS терминала. След което връща резултат на външното приложение за извършеното плащане.

     С нарастването на значимостта на електронните плащания, такива модули играят ключова роля в развитието на съвременната икономика и облекчаването на ежедневните ни транзакции.

 

 

AV-TEST

17.05.2023

     Kaspersky е водещ софтуер за компютърна сигурност, известен в целия свят със своята висока ефективност и надеждност. В търсенето си на предотвратяване на заплахи и защита от онлайн атаки, Kaspersky  непрекъснато разработва своите антивирусни продукти и технологии за сигурност.

     Една от престижните и авторитетните тестови лаборатории в областта на компютърната безопасност, AV-TEST, редовно изпитва ефективността на антивирусните програми в разпознаването и блокирането на различни видове зловреден софтуер, включително вируси, троянски коне, шпионски софтуер и други онлайн заплахи.

     Kaspersky получи перфектна оценка в този тест. Разполага със способността да открива и блокира голям брой заплахи, защитавайки потребителите от потенциални рискове и запазвайки техните компютри и данни в безопасност.

        Това потвърждава тяхната позиция като един от най-добрите антивирусни софтуери в света.

      В “БИСОФТ” ЕООД сме горди, че сме златен партньор на Kaspersky и можем да предоставим на нашите клиенти надеждна защита от зловреден софтуер с техните продукти. Благодарим на Kaspersky за партньорството!

Подновени сертификати ISO

05.05.2023

   Сертификатът по International Organization for Standardization (ISO) удостоверява, че нашата организация спазва международно признат стандарт за управление.

    Горди сме да Ви информираме, че на 27.03.2023 год., „БИСОФТ“ ЕООД успешно ЗАЩИТИ придобитите международно признати сертификати по изискванията на стандартите:

ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството.

ISO 27001:2013 - Система за управление на информационната сигурност.

ISO 20000-1:2018 - Система за управление на услугите.

   По този начин, екипът на „БИСОФТ“ ЕООД иска да покаже на своите клиенти и партньори, че дружеството е добре управляван бизнес, който е стабилен и непрекъснато развиващ се.

    Покривайки стандартите за подновяване на сертификатите даваме гаранция за постоянство на качеството на услугите и продуктите, които предлагаме.

Благодарим, че вярвате в нас!

 

 

Участие в работна дискусия - БСК

13.04.2023

Скъпи приятели, колеги, партньори,

    Горди сме да ви съобщим, че на 20 април 2023 г. (четвъртък), фирма "БИСОФТ" ЕООД, представлявана от инж. Димитър Георгиев Андреев, ще се включи в организирана от Българска стопанска камара, работна дискусия. Темата на събитието ще бъде „Как да опазим данните и собствеността на бизнеса в дигиталния свят - Защитен ли е вашият бизнес?“

    В програмата е предвидено участие на представители на Министерство на електронното управление, Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ на МВР, Патентно ведомство на РБ, "БИСОФТ" EООД и Арбитражен съд при БСК.

    Инж. Андреев ще разкаже за "Дигитализация и предизвикателствата пред защитата на правото на интелектуалната собственост за бизнеса"

    Не пропускайте възможността да се запознаете с най-новите тенденции и решения за защита на вашите данни и собственост, и да споделите опит и идеи с други предприемачи и бизнес професионалисти.

"БИСОФТ" ЕООД  е пълноправен член в Българска стопанска камара от 17.06.2020 г.

Партньорство „Дентален Център д-р Станков“ ООД

28.03.2023

     Клиника Станков е първият дентален център в града под тепетата, основан през далечната 1991 г. от д-р Живко Станков и д-р Мария Панекова. „Дентален Център д-р Станков“ осигуряват висококачествена комплексна грижа за своите пациенти. За да може работата им да продължава да поддържа своите високи стандарти, се намесихме и ние, от „БИСОФТ“ ЕООД , предлагайки иновативни решения.

   Последните реализирани проекти, които приключиха на 25.03.2023 г., подпомогнаха техническото оборудване в Центъра, да отговаря на професионалните умения на висококвалифицираните специалисти в клиниката.

     Екипът на „БИСОФТ“ ЕООД се погрижи също така и да защити виртуалната среда в „Дентален Център д-р Станков“. Осигурихме сигурна антивирусна защита на всички устройства, гарантирайки спокойствие и сигурност на екипа на клиниката.

Успешните бизнеси използват Kaspersky

20.03.2023

     За тези от вас, които все още не знаят - Kaspersky Anti-Virus е антивирусна програма, която е създадена и е предназначена да защитава потребителите от злонамерен софтуер. Реакцията на заплахи е на изключително високо ниво. Всичко се случва в реално време. Блокира достъпа на хакери върху компютъра ви от разстояние. През последната година продуктите на Kaspersky участваха в 75 независими теста – спечелвайки 57 награди за първо място.

    Именно защото Kaspersky са лидер в защитата, ние от „БИСОФТ“ ЕООД се доверяваме именно на тях за работа в безопасна и сигурна среда. Години наред работим съвместно, а от Септември 2022 год. сме и ЗЛАТНИ ПАРТНЬОРИ на Kaspersky за България.

    Това е още едно доказателство за това, че „БИСОФТ“ ЕООД винаги се доверява на своето шесто чувство и взима интелигентни решения за Вашият бизнес.

Партньорство „КАМ 919“ ЕООД

12.03.2023

    „КАМ - 919“ ЕООД е фирма, специализирала се в производството на опаковки от велпапе и картон с разнообразен дизайн и различна функционалност. Дружеството, от основаването си през 1991г.,  обслужва клиенти с разнообразна сфера на дейност.

    Партньорството между „КАМ - 919“ ЕООД и „БИСОФТ“ ЕООД стартира през 2015 год. Последният реализирам проект е свързан с оптимизацията на софтуерна система с търговско наименование ERP - KAM 919”.

    На 09.03.2023 год. приключи последният текущ проект между „КАМ - 919“ ЕООД и „БИСОФТ“ ЕООД, който беше свързан с обновяването на ERP системата на КАМ 919.

    Екипът на „БИСОФТ “ ЕООД успя успешно да интегрира завършена и въведена в нормална експлоатация обновената софтуерна система. Интеграцията на допълнителни софтуерни решения в система „ERP-KAM 919” е изцяло съобразено с дейността на дружеството „КАМ-919“ ЕООД и изискванията в работните процеси.

Благодарим искрено на „КАМ – 919“ ЕООД  за доверието в нас!

 

„БИСОФТ“ ЕООД изготви и реализира високорисков проект.

15.11.2022

      „БИСОФТ“ ЕООД изготви и реализира високорисков проект, свързан с преконфигуриране на мрежовата инфраструктура, както и сървърна конфигурация за управление на същата, при АПЕЛАТИВЕН СЪД ПЛОВДИВ.

     Cooolbox изпълни своята част с прерутиране на публична мрежа в цялостната концепция!   

Интелектуалният крадец не може да управлява и поддържа интелекта на ТВОРЕЦА.

31.10.2022

      Интелектуалният крадец не може да управлява и поддържа интелекта на ТВОРЕЦА. Реализацията на предложенията обаче, отново би засегнало чуждо авторско право, а именно на "БИСОФТ" ЕООД!    

Поредна фирма се довери на предоставените услуги от „БИСОФТ“ ЕООД!

18.08.2022

Богатият професионален опит на нашите специалисти доведе до съвместно сътрудничество с компанията „НиЛ КОНСУЛТ“ ЕООД, занимаваща се с разработване и управление на проекти за финансиране; организиране и провеждане на обучения и събития; стратегическо планиране и анализ.

 

Те се довериха на нашите услуги: поддръжка на електронни пощи; криптиране на входящ и изходящ поток на информация, оперираща в дружеството; антивирусна защита; спам защита.

 

„НиЛ КОНСУЛТ“ ЕООД ни се довери, доверете ни се и Вие!

Страница 1 of 20