Обратно към новините

Digital Sign Solution

9.10.2023 г.

       Ние, от „БИСОФТ“ ЕООД,  като водещ разработчик на иновативни решения в областта на информационните технологии, представяме своята последна иновация - "Digital Sign Solution".

       Тази интегрирана и мощна платформа предоставя на потребителите бърз, лесен и сигурен начин за електронно подписване на важни електронни документи.

       Интуитивният интерфейс прави процеса на електронно подписване достъпен, дори за потребители без технически познания.

       Системата позволява на множество потребители да подписват различни документи, което е идеално за работа с голям обем файлове.

       Същественото е обмяна на подписани документи между системи, което прави технологичното решение привлекателно за интеграция в софтуерни системи на различни организации.

 

       "Digital Sign Solution" осигурява надеждна защита на данните и подписите, като използва съвременни методи за криптиране и киберсигурност.

       Системата "Digital Sign Solution" е интегрирана в софтуерна система „БИМИС“ / https://www.bimis.bg / разработена от фирма „СТОНИСОФТ“ ЕООД, които първи направи стъпка напред в иновативните решения за подобряване на технологичното решение за своите клиенти.

 

Благодарим за гласуваното доверие.