Обратно към новините

Софтуерна система ПРАВНА ПОМОЩ копирана от системата на БИСОФТ ЕООД

19.2.2018 г.

Адвокати, регистрирани в регистъра на НБПП за правна помощ с настоящото Ви уведомявам,че СГС прие експертиза съгласно,  която НБПП работи със софтуерна система "ПРАВНА ПОМОЩ", която е копирана от системата на “БИСОФТ”ЕООД -“Правна помощ”,  вследствие на което НБПП вероятно ще трябва в кратко време да премине към ръчна обработка на постъпилите отчети от адвокати регистрирани в Националния регистър за правна помощ.Това от своя страна ще доведе до забавяне на обработката на Отчетите и плащанията по тях. Неприятно за Вас адвокатите, но нека се опитаме да помислим кой позволи това? Кой от органите на българската адвокатура помисли за това?

Тъжно, много ..., АДВОКАТИ, моля, да вземете отношение ! Това е важно за адвокатурите в страната..., поредна гавра с АДВОКАТИЕ, регистрирани по ЗПП..., а защо го допуснахте ...,!!? Нямате ли органи, които да помислят за Вас, вместо да са слугинаж на Председателя на НБПП - адв.Чернева-Маркова.

Мисля, че тя трябва да работи за Вас, адвоктите - финансирането им от МП не е повод за затрудняване на работата Ви, нали?