Обратно към новините

Обновени компютърни системи в Адвокатска Колегия – гр. Пловдив

16.4.2024 г.

   Адвокатска колегия - Пловдив е автономна организация, която обединява всички адвокати в съдебен район Пловдив, регистрирани в нея съгласно законодателството на Република България и упражняващи своята професионална дейност.

      Съвместното сътрудничество между Адвокатска колегия – гр. Пловдив и „БИСОФТ“ ЕООД продължава вече повече от 15 год. Въз основа на това партньорство имаме удоволствието да Ви представим още един успешно реализиран проект.

     През месец март 2024г., за нуждите на Адвокатска Колегия – гр. Пловдив, бе завършена инициатива по обновяване и модернизиране на компютърните системи. Всеки етап беше изпълнен със специално внимание към детайлите, за да гарантираме плавен преход и минимални прекъсвания в работата на служители.

      Новите компютърни системи на марката Intel са последен писък на технологиите в компактен вид. Те притежават най - ново поколение процесори Intel® Core™ i7. Това  значително ще се подобри ефективността и сигурността на работата, като е  осигурен по-бърз и надежден достъп до информацията и ресурсите, необходими за ежедневната дейност в колегията.

       Инсталираните компютърни системи в АК Пловдив са с допълнително вградени технологии за защита на данните и поверителността на потребителите, давайки спокойствие и сигурност при използването им.

      „БИСОФТ“ ЕООД изказва благодарност на Адвокатска Колегия – гр. Пловдив за доверието и възможността да бъде част от технологичното им развитие.

       С така реализирания проект Адвокатска колегия – гр. Пловдив е технологичен лидер сред останалите адвокатски колегии в Република България.