Обратно към новините

Актуализирана сървърна конфигурация

3.4.2024 г.

     ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР д-р СТАНКОВ направи ключова стъпка за модернизацията и оптимизацията на информационната си инфраструктура.

     Професионалистите от денталният център, под егидата на д-р Венцислав Станков и д-р Мария Панекова, се довериха за пореден път на експертите от  „БИСОФТ“ ЕООД.

     Съвместно бе осъществена реализацията на един изключително значим проект, именно защото знаем, че това не е просто задача за поддръжка, а е стратегическа и важна стъпка за сигурността, ефективността и непрекъснатостта на работата на информационна и комуникационна инфраструктура в Дентален център д-р Станков.

    Проектът включваше обновяване на хардуерните и софтуерните компоненти на сървърите, оптимизация на мрежовите настройки, както и настройка на по - надеждни мерки за сигурност. В съществуващата сървърна система бяха интегрирани професионални високопроизводителни устройства за съхранение на данни, предназначени да осигурят бърза и надеждна работа за различни компютърни системи.

     Центъра разполага с над 40TB дисков капацитет обезпечаващ напълно нуждите, оформен по подходящ начин, за да гарантира бъдещето на данните.

     Актуализирането на масива от данни на сървърна конфигурация е непрекъснат процес, който изисква внимание и дисциплина. През всеки един от етапите на проекта бяха проведени множество различни функционални тестове, тестове за производителност и тестове за сигурност.

     След успешното приключване на проекта, ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР д-р СТАНКОВ се насочва към бъдещи предизвикателства и възможности, готови да се адаптират към бързо променящата се технологична среда.

 

     ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР д-р СТАНКОВ са новатори и разполагат с най-добрите технологии за обработване и обезпечаване на дигиталната информация.

 

    Ние, от „БИСОФТ“ ЕООД, се ангажираме постоянно да следим новите технологии и методи в сферата на информационните технологии, като по този начин ще продължаваме успешно да гарантираме сигурност, ефективност и непрекъснатост на работата на нашите контрагенти.