like

Софтуер

За нас всяка организация е уникална единица, както и нейните потребности и проблеми. Затова отделяме специално внимание на всичко и на всеки клиент и партньор.

виж повече

Системно администриране

Бисофт разработва надеждни Уеб базирани приложения, които използват Интернет и свързаните с него технологии.

виж повече

Уеб базирани приложения

Съвременният уебсайт е средство за комуникация с настоящите и бъдещите клиенти на всяка компания. Той е важна част от фирмената идентичност и е първият източник на информация, до който Вашите бъдещи клиенти имат достъп.

виж повече

Уеб дизайн

Съвременният уебсайт е средство за комуникация с настоящите и бъдещите клиенти на всяка компания. Той е важна част от фирмената идентичност и е първият източник на информация, до който Вашите бъдещи клиенти имат достъп.

виж повече
home office

Домашен офис

"БИСОФТ" ЕООД може да Ви осигури възможност да работите у дома, също наричан "домашен офис", този начин на работа осигурява комфорт и сигурност в случай на извънредност, продължителни пътувания, лошо време или неспособност да сте на работното място

виж повече
home office

Уеб хостинг

Уеб хостинга позволява достъпа на приложения и файлове през интернет, това може да са сайтове, приложения, документи

виж повече
SAK 2020
MAT MED
Фрут корект
SatelBG
"ЙОТА" ООД
Портал на адвокат Райна Аврамова
Районен съд Пловдив
Адвокатска колегия Търговище
Адвокатска колегия Пловдив
Адвокатска колегия Шумен
Адвокатска колегия София
Адвокатска колегия Варна
Bimis Bg
Data-Corp.bg
22.05.2023

     В съвременното общество, в което информационните технологии играят все по-значима роля, електронните плащания стават неотменима част от ежедневието ни.

     Екипът от програмисти софтуерни приложения на фирма „БИСОФТ“ ЕООД, разработва „Модул за web базирани системи за картови разплащания през POS Terminal“. Този модул изпълнява важна функция, предоставяйки удобство, сигурност и ефективност при извършването на плащания. Той значително ще оптимизира процеса на картовите разплащания през POS Terminal. 

     В основата на модула е заложено да осигурява и високо ниво на сигурност, благодарение на използваните системи за шифроване. Това гарантира, че потребителските данни и финансовата информация са защитени от неоторизиран достъп и злоупотреби.

     На този етап е разработен драйвър, който да комуникира през порт с POS терминала. Създаден е софтуер, което приема данни от различни типове приложения.

     Данните, които му се подават от външното приложение са тип на плащането, сума и валута. Софтуерът обработва информацията и я изпраща към POS терминала. След което връща резултат на външното приложение за извършеното плащане.

     С нарастването на значимостта на електронните плащания, такива модули играят ключова роля в развитието на съвременната икономика и облекчаването на ежедневните ни транзакции.

 

 

виж повече
17.05.2023

     Kaspersky е водещ софтуер за компютърна сигурност, известен в целия свят със своята висока ефективност и надеждност. В търсенето си на предотвратяване на заплахи и защита от онлайн атаки, Kaspersky  непрекъснато разработва своите антивирусни продукти и технологии за сигурност.

     Една от престижните и авторитетните тестови лаборатории в областта на компютърната безопасност, AV-TEST, редовно изпитва ефективността на антивирусните програми в разпознаването и блокирането на различни видове зловреден софтуер, включително вируси, троянски коне, шпионски софтуер и други онлайн заплахи.

     Kaspersky получи перфектна оценка в този тест. Разполага със способността да открива и блокира голям брой заплахи, защитавайки потребителите от потенциални рискове и запазвайки техните компютри и данни в безопасност.

        Това потвърждава тяхната позиция като един от най-добрите антивирусни софтуери в света.

      В “БИСОФТ” ЕООД сме горди, че сме златен партньор на Kaspersky и можем да предоставим на нашите клиенти надеждна защита от зловреден софтуер с техните продукти. Благодарим на Kaspersky за партньорството!

виж повече
05.05.2023

   Сертификатът по International Organization for Standardization (ISO) удостоверява, че нашата организация спазва международно признат стандарт за управление.

  Горди сме да Ви информираме, че на 27.03.2023 год., „БИСОФТ“ ЕООД успешно ЗАЩИТИ придобитите международно признати сертификати по изискванията на стандартите:

ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството.

ISO 27001:2013 - Система за управление на информационната сигурност.

ISO 20000-1:2018 - Система за управление на услугите.

     По този начин, екипът на „БИСОФТ“ ЕООД иска да покаже на своите клиенти и партньори, че дружеството е добре управляван бизнес, който е стабилен и непрекъснато развиващ се.

   Покривайки стандартите за подновяване на сертификатите даваме гаранция за постоянство на качеството на услугите и продуктите, които предлагаме.

Благодарим, че вярвате в нас!

 

 

виж повече

НАШАТА СТАТИСТИКА

Projects
Решени задачи
Posts
Качени постове
Happy users
Щастливи клиенти
Coffee
Чаши кафе