like

Софтуер

За нас всяка организация е уникална единица, както и нейните потребности и проблеми. Затова отделяме специално внимание на всичко и на всеки клиент и партньор.

виж повече

Системно администриране

Бисофт разработва надеждни Уеб базирани приложения, които използват Интернет и свързаните с него технологии.

виж повече

Уеб базирани приложения

Съвременният уебсайт е средство за комуникация с настоящите и бъдещите клиенти на всяка компания. Той е важна част от фирмената идентичност и е първият източник на информация, до който Вашите бъдещи клиенти имат достъп.

виж повече

Уеб дизайн

Съвременният уебсайт е средство за комуникация с настоящите и бъдещите клиенти на всяка компания. Той е важна част от фирмената идентичност и е първият източник на информация, до който Вашите бъдещи клиенти имат достъп.

виж повече
home office

Домашен офис

"БИСОФТ" ЕООД може да Ви осигури възможност да работите у дома, също наричан "домашен офис", този начин на работа осигурява комфорт и сигурност в случай на извънредност, продължителни пътувания, лошо време или неспособност да сте на работното място

виж повече
home office

Уеб хостинг

Уеб хостинга позволява достъпа на приложения и файлове през интернет, това може да са сайтове, приложения, документи

виж повече
SAK 2020
MAT MED
Фрут корект
SatelBG
"ЙОТА" ООД
Портал на адвокат Райна Аврамова
Районен съд Пловдив
Адвокатска колегия Търговище
Адвокатска колегия Пловдив
Адвокатска колегия Шумен
Адвокатска колегия София
Адвокатска колегия Варна
Bimis Bg
Data-Corp.bg
07.06.2022

      Ние от екипа на „БИСОФТ“ сме креативни,ние сме иновативни,поради което с голямо удоволствие реализираме услугата Дигитален Маркетинг.

    „ДРАГНЕВ“ ЕООД – фирма,произвеждаща плакетни редуктори и мотор редуктори,с които могат да се реализират задвижвания в различни производствени процеси,ни се довериха за пореден път. Те се допитаха до нас и за разработката на новия им сайт,като неговата нова подобрена версия пожъна голям успех.

   Крайният резултат може да видите на: http://www.reductor-dragnev.com/

виж повече
19.05.2022

   Услугата за сателитен интернет Starlink вече я има в 32 държави на четири континента.

   Гордеем се,че от началото на тази година,в България тя също е достъпна,и че ние от „БИСОФТ“ ЕООД я прилагаме на нашите клиенти.

   Последната такава сателитна интернет инсталация,която направихме е за хотел „РОСИЦА в село Лилково, намиращо се високо в полите на Родопа планина. Благодарение на „БИСОФТ“,собствениците на хотела  вече могат да се похвалят със скорост на интернета 280 MB/s,неговото бързодействие и качество от най-високо ниво.

   Друг любопитен факт е,че екипът ни се погрижи и за изграждането на цялостната сървърна и телефонна мрежа на хотел „РОСИЦА“.

виж повече
07.03.2022

С чувство на огромно удовлетворение и гордост, Ви информираме, че "БИСОФТ"ЕООД успешно се СЕРТИФИЦИРА и придоби международно признати сертификати по изискванията на стандартите:

  • ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството.
  • ISO 27001:2013 - Система за управление на информационната сигурност.
  • ISO 20000-1:2018 - Система за управление на услугите.

         Екипът на "БИСОФТ"ЕООД вече борави с най – високите изисквания и с най-добрите международни практики  в областта на управлението на качеството на предлаганите софтуерни и компютърни услуги, както и на информационната сигурност. С внедряването на гореописаните три стандарта, предоставяните от "БИСОФТ“ЕООД услуги гарантират защитата в пълен обем на търговските тайни, ноу-хау технологии и технологични решения на Вашия бизнес/организация.

Признателни сме за доверието!    

виж повече

НАШАТА СТАТИСТИКА

Projects
Решени задачи
Posts
Качени постове
Happy users
Щастливи клиенти
Coffee
Чаши кафе